4D PATH is gevestigd in Lisse en heeft zich gespecialiseerd in exclusieve  winkelinrichting, meubilair op maat, displays en interieurbouw waarbij wij vooral werken met diverse kunststoffen, polyester en hout, al dan niet gecombineerd met RVS/staal/aluminium en ledverlichting.

4D PATH is in staat zich te onderscheiden door de vakbekwaamheid, creativiteit en de uitstekende beheersing van alle voorkomende productietechnieken van de diverse materialen.
U kunt bij ons terecht voor onder andere productontwikkeling, productie, productiebegeleiding, montage en assemblage werkzaamheden.

Met liefde voor het vak worden de benodigde materialen verwerkt en gecombineerd om te komen tot een perfect eindresultaat.
Door onze expertise worden wij vaak gevraagd om oplossingen te bedenken waardoor wij vaak voor complexe opdrachten ingeschakeld worden.

Hiernaast hebben wij met onze creativiteit een aantal promotionele artikelen / premiums ontwikkeld waarvan de drankendrager (bierwaaier) het bekendste voorbeeld is.

Een kant en klare omschrijving van 4D PATH is dan ook niet eenvoudig samen te stellen. Graag willen wij u verbluffen met de projecten die wij op onze site hebben staan en waarmee wij u een goed beeld willen geven van onze uiteenlopende mogelijkheden.


Wilt u meer weten? Naar aanleiding bijvoorbeeld van de getoonde projecten? Of wilt u kennis maken?
Aarzel dan niet en neem contact op. We zullen u met plezier te woord staan en verder helpen.

Over ons